vind de weg naar onze kijkwoning
Group 6
Modern Bouwen Taelman

Moderne woning

Less is more! Het is een principe die je doortrekt doorheen je volledige levensstijl. Een principe dat je graag doortrekt in jouw 'woning to be'! Strak, clean, minimalistisch. Geen franjes, geen overbodige tierlantijntjes. Een eindeloos ruimtegevoel: dat is waar je naar streeft! Modern bouwen bij Taelman? Da's bouwen in stijl!

Is moderne woning bouwen wel iets voor mij?

Je houdt van inspirerende volumes, hoge plafonds en speelse raampartijen met veel lichtinval? Dan is moderne woning bouwen wellicht iets voor jou. De in elkaar overlopende ruimtes zorgen voor een ongeëvenaard ruimtegevoel, de metershoge ramen voor heel wat binnenvallend daglicht. Naast stijlvol, is een moderne woning ook zeer onderhoudsvriendelijk: geen tientallen hoekjes en kantjes, geen eindeloos aantal kamers. Je wil moderne woning bouwen met Taelman? Wij geven jou die woning 'uit de boekskes' waar je al jaren van droomt.

Moderne woning bouwen met Taelman? Zo doen we dat!

In een persoonlijk partnerschap met onze klanten stellen wij een uniek ontwerp samen waarbij architectuur, duurzaamheid en energiezuinigheid centraal staan. Bij Taelman kiezen we steeds voor kwalitatieve en duurzame materialen. Materialen die niet alleen heel wat jaren meegaan, maar je ook dagelijks kosten besparen op bv. je energiefactuur. Moderne woning bouwen met Taelman? Da's kiezen voor zekerheid!

Staat modern bouwen bovenaan je wishlist? Bekijk hier ons aanbod bouwgronden. Je bent al in het bezit van een stuk grond? Geen probleem! Neem hier contact op.

Taelman bleek voor de tweede keer op rij de beste keuze te zijn!
Klant is bij Taelman écht koning!

Wil je meer info over villabouw?

Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bekijk ons aanbod bouwgrond Ik wil gecontacteerd worden

Benieuwd
naar meer?

Vraag onze brochure aan

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

vind de weg
naar onze
kijkwoning.

Boek je afspraak