vind de weg naar onze kijkwoning
Group 6
Woning Bouwen

Je woning is een weerspiegeling van wie je bent. Een plaats waar je kan ontsnappen aan de drukte die het dagelijkse leven met zich meebrengt. Een villa bouwen? Heel wat mensen dromen ervan! En een villa bouwen waar je jezelf helemaal thuis voelt? Dat is iets waar we bij Taelman dagdagelijks mee bezig zijn.

Een villa bouwen waar je jezelf volkomen thuis voelt? Dat is hét streefdoel

Bouwen aan de villa van je dromen? Dat doen we niet onbezonnen. En daarom voorziet Taelman een plan dat niet enkel architecturaal, maar ook budgettair steek houdt. Een woning die naar functionaliteit en woongemak haar gelijke niet kent. Een woning die je elke maand opnieuw kosten bespaart, door het gebruik van duurzame en energiezuinige materialen. Een woning aan een correcte all-in prijs, waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Kortom: een woning bouwen waar je je 100% thuis voelt.

Een villa bouwen met karakter én oog voor architectuur

Een huis dat roept: dat ben ik! Naast een correcte prijs, heb je vast wel al een beeld voor ogen van wat je wil. Een villa bouwen? Dat gaat heel wat verder dan een hoop stenen. Het is een reflectie van je persoonlijkheid, een verlengstuk van de levensstijl die je nastreeft. En net om die reden beperkt Taelman zich niet tot een bepaalde architecturale stijl. Neem hier alvast een kijkje in onze landelijke én moderne realisaties.

Staat een woning bouwen bovenaan je wishlist? Bekijk hier ons aanbod bouwgronden. Je bent al in het bezit van een stuk grond? Geen probleem! Neem hier contact op.

Taelman bleek voor de tweede keer op rij de beste keuze te zijn!
Trotse eigenaars van een woning te Sint-Baafs-Vijve, Koen Lisardestraat

Wil je meer info over villabouw?

Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bekijk ons aanbod bouwgrond Ik wil gecontacteerd worden

Benieuwd
naar meer?

Vraag onze brochure aan

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

vind de weg
naar onze
kijkwoning.

Boek je afspraak